-
هفت گام راه اندازی کترینگ
سهشنبه 15 فروردین 1396 09:42
تاسیس کترینگ شاید آرزوی بسیاری باشد، اما هزینه ای که این آرزو دربر دارد، چندان کم نیست. از سرمایه اولیه گرفته تا پرداخت دستمزد، هزینه بسیار زیادی از جیب تان خواهید داد، بدون اینکه سودی برایتان ایجاد شود. تخمین هزینه های مورد نیاز، یکی از نخستین گام ها برای شروع یک کار تجاری است. به جز زمانی که خودتان ثروتی داشته...
-
طرز تهیه کال کباب در کترینگ
یکشنبه 22 اسفند 1395 09:38
کال کباب کترینگ یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای مردم گیلان عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی معطر محلی استفاده می شود که می توانید از عطاری ها خشک شده این سبزی را تهیه کنید. مواد اولیه: ▪ بادنجان یک و نیم کیلوگرم ▪ گردو ساییده ۳۰۰ گرم ▪ انار...
-
طرز تهیه کرم بروله در کترینگ
دوشنبه 16 اسفند 1395 12:14
مواد لازم تخم مرغ 4 عدد خامه ی پرچرب 2 لیوان شکر 4 قاشق وانیل نمک کرم بروله کترینگ یک دسر فرانسوی خوشمزه است که ماده اولیه اصلی آن خامه میباشد. بافت داخلی این دسر، نرم و کرم مانند است اما لایه رویی آن ترد و کاراملی است. ویژگی اصلی کرم بروله روکش کاراملی آن است که حالت سوخته دارد. بروله ( brûlée ) در زبان فرانسه به...
-
طرز تهیه کته کباب در کترینگ
یکشنبه 8 اسفند 1395 09:49
مواد لازم: گوشت فیله گوساله: 1 کیلوگرم پباز: 1 عدد آب پیاز: 1/2 پیمانه ماست: 1قاشق غذاخوری روغن زیتون بی بو: 1قاشق سوپ خوری نمک و فلفل: به مقدار لازم کترینگ طرز تهیه کباب: پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه تکه شده مخلوط می کنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم می زنیم. سپس 1/2...
-
طرز تهیه سوپ مرغ مناسب کترینگ
یکشنبه 1 اسفند 1395 10:15
کترینگ :هویج و سیب زمینی را پوست کنده و خرد می کنیم. بسته به سلیقه می توانید مواد سوپ را درشت یا ریز خرد کنید. این به حوصله شما بستگی دارد. کرفس را خرد می کنیم. برگهای جعفری را جدا کرده و خرد می کنیم. مرغ را با آب سرد شسته تکه کرده و با حوله کاغذی خشک می کنیم. مرغ را همراه با هویج، کرفس، سیب زمینی و پیازچه خرد شده و...
-
طرز تهیه کباب نگین در کترینگ
یکشنبه 24 بهمن 1395 10:47
کترینگ مواد اولیه: گوشت سردست گوساله ۲۰۰ گرم گوشت قلوهگاه گوسفند ۳۰۰ گرم سینهمرغ ۱۵۰ گرم پیاز درشت دو عدد نمک و فلفل به میزان لازم جوش شیرین قاشق چایخوری طرز تهیه: هر دو گوشت را سه بار چرخ میکنیم. سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را با تنظیف میگیریم. پوره پیاز را به همراه جوش شیرین، نمک و فلفل به مواد گوشتی اضافه...
-
طرز تهیه کباب چنجه در کترینگ
یکشنبه 17 بهمن 1395 10:14
مواد لازم برای تهیه کباب چنجه : ران گوسفند 350 گرم یا فیله گوسفند و مقداری دنبه گوسفند لیمو ترش 1 عدد پیاز 1 عدد روغن زیتون 2 قاشق مربا خوری فلفل دلمه به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم طرز تهیه کباب چنجه کترینگ : گوشت را در اندازه هایی به قطر 2 تا 3 سانتی متر تکه تکه کرده و سعی کنید قطعات به یک...
-
روش تهیه نازخاتون در کترینگ
سهشنبه 12 بهمن 1395 10:08
کترینگ :نازخاتون یکی از چندین غذای سنتی و محلی شمال ایران است. مواد لازم: بادنجان قلمی: 8 عدد گوجهفرنگی درشت: 5 عدد آب غوره: نصف لیوان نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری پیاز رنده شده: سه قاشق سوپخوری گلپر: یک قاشق غذاخوری آب انار: 2 لیوان (در صورت نبودن آب انار، میتوان از یک تا 2 قاشق غذاخوری رب انار به اضافهی مقداری شکر...
-
طرز تهیه قیمه نثار در کترینگ
یکشنبه 10 بهمن 1395 09:56
این غذا خوشمزه اغلب در کترینگ های قزوین تهیه می شود . پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند. خلال...
-
طرز تهیه خورش فسنجان در کترینگ
یکشنبه 3 بهمن 1395 10:05
پخت خورش فسنجان در کترینگ یا همون “خورشت فسنجون!” شاید تا حدودی سخت باشه، اما اونقدر لذیذ هست که ارزش پخت رو داشته باشه. در ادامه این بخش آسمونی آموزش پخت ساده و بی نظیر یه خورش مجلسی و خوشمزه فسنجان را میبینید که پیشنهاد میکنیم حتماً جهت پخت از این دستور تهیه که با گوشت پخته می شود استفاده نمایید، با ما در بخش آشپزی...
-
طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی در کترینگ
چهارشنبه 29 دی 1395 09:59
کترینگ - ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است 1 قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود. سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید...
-
طرز تهیه قورمه سبزی در کترینگ
یکشنبه 26 دی 1395 09:56
برای تهیه قرمه سبزی در کترینگ به نکات زیر توجه فرمایید لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد. لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت را...
-
نکاتی برای درست کردن جوجه کباب در کترینگ
یکشنبه 19 دی 1395 10:36
نکته ی اول پخت جوجه کباب در کترینگ در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه را سفت می کند. حذف آن هم جوجه را بی مزه می کند. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی به آن طعم و مزه نمی دهد و باید همراه این مواد بماند تا طعم بگیرد. خوب پس چه کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به...
-
آموزش پخت قیمه در کترینگ
چهارشنبه 15 دی 1395 09:54
وقتی صحبت از قیمه میشود، همه به یاد قیمه نذری میافتند؛ قیمهای که با سیبزمینی سرخشده و برنج دودی طعمی خاص پیدا میکند و عقاید و ارادتهایمان نیز باعث میشود این غذا را جور دیگری دوست داشته باشیم. برای طبخ عالی این غذای اصیل در کترینگ ، نکتههای ریزی وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد زیرا برای...
-
طرز تهیه برنج آبکش در کترینگ
یکشنبه 12 دی 1395 09:51
پختن پلویی با کیفیت خوب، پایه آشپزی در کترینگ است. پس اولین چیزی که بهتر است در آشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت برنج و دانستن تمام فوت و فن های پخت آن است. 10 مرحله تهیه پلوی آبکشی 1. برای پخت برنج، اولین مرحله خیساندن آن است. برنج را بعد از پاک کردن، با آب ولرم بدون این که مدام چنگ بزنید، آنقدر بشویید که آب روی برنج...
-
بهترین شیوه پخت کباب کوبیده در کترینگ
چهارشنبه 8 دی 1395 10:16
مواد لازم برای 12 سیخ کباب کوبیده برای کترینگ 1 کیلو گوشت چرخکرده 300 گرم پیاز( رنده کنید) 1 قچ زعفران کمی نمک و فلفل سیاه 1.گوشت چرخشده را در کاسهای بریزید. کمی نمک هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. با اضافه کردن مقدار کمی فلفل، بوی زهم گوشت را از بین ببرید 2.پیازها ی رنده شده را در دست فشار دهید تا کاملا بیآب شود...
-
کترینگ زمینی و هوایی
یکشنبه 5 دی 1395 11:38
بخش زمینی کترینگ : در این بخش شرکت های بزرگ هواپیمایی آشپزخانه ها و سامانه های اغذیه پیشرفته ای را به خدمت می گیرند. بطور مثال برای یک پرواز داخلی می بایست 200 بسته پذیرایی آماده شود و این حجم کار برای کلیه پرواز های یک شرکت معتبر هوایی بسیار پیچیده و سنگین است. اشپزخانه ها مرغوب ترین مواد غذایی را با توجه به الگو های...
-
چرا کترینگ سیار
چهارشنبه 1 دی 1395 10:45
امروزه با نسل جدیدی از رستوران ها روبرو هستیم که در خیابان به مردم غذاهای آماده یا سفارشی تحویل می دهند. طبق مطالعات انجام شده توسط ای بی ای اس ورد ( IBSI WORLD ) غذاهای خیابانی یا کترینگ های سیار از 2007 تا 2012 معادل 8.4 درصد رشد داشته اند. این یک آمار کارآفرینی بسیار بالاست. ضمن اینکه 87 درصد از افراد کارآفرین که...
-
نحوه دریافت پروانه کسب کترینگ
یکشنبه 28 آذر 1395 10:30
یکی از پر طرف دار ترین اماکنی که توجه شهروندان را به خود جلب می کند بی تردید به کترینگ و غذا خوری های شهر ارتباط پیدا می کند. برای بررسی عملکرد رستوران های شهر به سراغ علیاصغر میر ابراهیمی رئیس اتحادیه صنف رستورانداران و سلف سرویسهای تهران و کشور رفتیم. او اعتقاد دارد قانون میگوید برای راهاندازی یک رستوران باید...
-
برای راه اندازی کترینگ خانگی چه کنیم
چهارشنبه 24 آذر 1395 10:19
در ابتدا باید چه چیزهایی بدانید؟ اگر مغازه از خودتان است و می خواهید از مشتریانتان همان جا پذیرایی کنید. باید آن را تجهیز کنید. اگر می خواهید غذا را همان جا تولید کنید، نیاز به یک آشپزخانه با تجهیزات کامل دارید. اما بهتر است بدانید بیشتر کسانی که وارد این کار شدند غذاهایشان را در محل دیگری مانند خانه به صورت نیم پز و...
-
راههای شناسایی یک کترینگ خوب چیست
شنبه 20 آذر 1395 11:33
یکی از تفریحاتی که در این سفرها میتواند دلچسب باشد و حسابی حال آدم را جا بیاورد، غذا خوردن همراه با خانواده در رستورانهای شهری و بین شهریو همچنین کترینگ است، اما این که چه رستورانی هنگام تهیه و طبخ و سرو غذا نکات بهداشتی را رعایت میکند و میتواند با استفاده از بهترین مواد اولیه، غذای سالم و با کیفیت تحویل مشتری...
-
تاریخچه کترینگ
شنبه 13 آذر 1395 11:57
تلاش های مقدماتی در صنعت catering کترینگ از دهه 1920 آغاز شده است که موضوع آن خوراکی های درون پروازی است، اما نخستین آشپزخانه ای که برای تهیه خوراکی های درون پروازی بوجود آمده است، در سال 1936 توسط خطوط هوایی امریکابود و محتویات آن بطور معمول شامل گوشت (اکثرا گوشت مرغ یا گوشت قرمز گاو و گوساله )، یک سالاد یا سبزی، کمی...
-
کترینگ در صنعت غذا
شنبه 6 آذر 1395 11:19
شاید تا به حال واژه کترینگ را شنیده باشید. شاید حالا هم که این کلمه را میخوانید یک لفظ بیگانه و بیمعنی به نظرتان برسد، اما اگر از آن دسته افرادی باشید که زیاد با هواپیما به سفر میروید یا به دفعات در هتلهای مدرن اقامت داشتهاید یا در خانه و محیط کار غذاهای رستورانی و رژیمی سفارش میدهید حتما با واژه کترینگ آشنا...
-
کترینگ چیست
دوشنبه 1 آذر 1395 10:47
واژه کترینگ در زبان انگلیسی بطور کلی بیانگر صنعت آماده سازی و طبخ غذاونوشیدنی در محلی و سرو آنها در مکان دیگری جهت پذیرائی میباشد.حال اگر کمی دقیقتر و زیرکانه تر به تعریف بالا توجه کنیم،متوجه گستره وسیع فعالیت این صنعت در دنیا خواهیم شد. جهت درک بهتر مطلب در ذیل به چند نمونه از کترینگهایی که در سطح جامعه مشغول فعالیت...
-
اصول تهیه غذای سالم به منظور پیشگیری از وبا
یکشنبه 10 مرداد 1395 13:39
1 – مواد غذایی را کاملاً بپزید – تمام قسمتهای غذا باید حداقل تا دمای 70 درجه سانتیگراد حرارت ببیند. از غذاهای نپخته استفاده نکنید. مگر آنکه بتوان آنها را پوست کند یا از پوستش خارج نمود. 2 – غذای پخته شده را فوراً میل کنید – زمانی که غذای پخته شده در درجه حرارت اتاق خنک میشود، باکتریها شروع به رشد می کنند. هرچه فاصله...
-
40 نکته تغذیهای و بهداشتی در تهیه غذا
دوشنبه 4 مرداد 1395 09:25
برای حفظ بیشتر ارزش غذایی و رعایت بهداشت در تهیه و صرف غذا رعایت نکات زیر لازم است: - از سرخ کردن زیاد سبزیهای مورد استفاده در غذاهایی همچون قورمه سبزی که باعث از دست رفتن ویتامینهای آن میشود، خودداری کنید. - چربیهای اضافه همراه با گوشت در انواع خورش و یا حتی قبل از چرخ کردن گوشت را تا حد ممکن جدا کنید. - پوست مرغ...